En stadig start

Godorgon!

Efter denna natten behövs det verkligen en god och stadig frukost.

lyxig_frukostFilip var vaken 4 gånger och denna gången är det inte förkylningen som spökar, utan en ny tand! Så han har haft feber och ont, vilket gör det svårt för hela familjen att sova.

Men nu är det morgon och en ny dag så då är det bara att se framåt och det gör vi på bästa sätt med en smaskig frukost och en massa gott, nybryggt kaffe!

kaffetermos_mintJag har, för övrigt, extremt jobbigt med min pollenallergi nu, men är så osäker på vad jag kan göra åt det när jag är gravid. Jag försöker så långt jag kan att undgå att ta mediciner när jag har en bebis i magen och är väldigt noga med vad jag stoppar i mig. Så därför önskade jag att klara denna dumma pollensesong utan tabletter, men nu känns det som att jag inte klarar längre..  Jag behöver hjälp att andas! Så jag ska ringa läkaren lite senare idag och se vad hon säger och hoppas att hon kan hjälpa mig med någon mirakelkur som man kan ta när man är gravid. 🙂

4 reaktioner på “En stadig start”

 • Liisa Lindstrom skriver:

  Åh, så gott det ser ut!
  Hoppas ni orkar hålla er vakna och njuta av dagen trots sömnsvårigheter inatt!

 • ISA skriver:

  Härligt att du ändå kan se positivt på denna dagen, vet att småbarn + tänder kan bli jobbigt hehe 😉 ha en fin dag med massor av kaffe!

 • Johanna skriver:

  Usch så jobbigt med pollenallergi. Har hört att man kan äta lokalproducerad honung från området där man bor alternativt lägga tallkvist i vatten och dricka varje morgon, tror dock man måste börja med dessa i förebyggande syfte…

 • Minna skriver:

  Jisses vad gott detta såg ut!
  Hoppas även det löser sig med din pollen, håller tummarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *