Gravid v.27

Idag går jag in i graviditetsvecka 27! Jag vet att jag säger det väldigt ofta, men shiiiiit så fort det går! Veckorna bara tickar förbi och jag hinner knappt förstå att jag är gravid. Hehe.

Jag brukar ju ta vanliga magbilder varje vecka, men idag kände jag mig oerhört ovacker utan kläder, så därför blir det lite bilder på mig och min underbara son påklädda. 😉 Magen syns ju rätt så tydligt ändå på dessa bilder skulle jag väl vilja påstå.

gravid_vecka_for_veckaVi har varit på en liten lantbutik som sålde massa fin inredning precis. Tyvärr hittade vi ingenting som vi ville köpa denna gången, men det är definitivt en butik vi har lust att besöka igen. Jag älskar platser som dessa med så mysig arkitektur och miljö runt omkring.

gravid_vecka_27Vi har inte bara varit på inredningsbutiken idag, utan vi har också varit hos doktorn – hela familjen. Jag har pollenallergi så jag fick utskrivet medicin så nu ska det nog bli bättre får vi hoppas. Filip har inte pollenallergi, men han är förkyld. Han har svullna mandlar och irriterad hals, men det är bara ett virus så det finns ingen medicin som botar tyvärr, utan det är bara att hålla ut, vila och försöka att dricka massor. Men trots lite snor, ont i hals och rinnande ögon så försöker vi ändå ta vara på dagarna och vi mår ändå relativt okej allihop. 🙂

gravid_vecka_för_veckaNu är vi hemma igen och ska luncha. Jag har, för övrigt, en otroligt stor lust att fixa håret! Jag är supertrött på mitt bruna, långa, helt vanliga hår. Jag vill göra något kul! Någon som har nån idé? Kanske bli blond nu till sommaren? eller mörkare? Klippa kort? Vad tycker ni? 🙂

6 reaktioner på “Gravid v.27”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *