OMG vad hände där?!

Helt plötsligt från det blå så började det plötsligt hagla svinstora, vita hagel ner från himmelen!

hagel

Vi hade varit och storhandlat inför helgen och precis kommit innanför dörren. Vädret var helt okej så därför bestämde vi oss för att grilla till middag. Min man gick ut för att tända grillen och tittade in rätt så fort och sa ”Jäklar vad kallt det är!!” och så kom han in efter en stund för att vänta på att grillen skulle bli varm. Då plötsligt från ingen stans så blixtrade det till, sen åskade och en började det hagla som tusan!

gardin_inspiration

Det var rätt så svårt att fånga på bild, men det var som att himmelen bara öppnade sig och släppte ner tonvis med stora hagelbitar. Ganska så häftigt, men samtidigt lite läskigt att vädret kan skifta så på bara några sekunder. Filip blev såklart förvånad och chockad över vad som hände där ute, men med pappa hos sig så var det såklart ingen fara, utan snarare lite spännande att se på! 😉

6 reaktioner på “OMG vad hände där?!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *