Olivias, Tjuvholmen

Eftersom det varit lite halvdåligt väder idag, så då tänkte vi att det kunde vara kul att åka in till stan och luncha. Så vi gjorde i ordning oss och åkte till Tjuvholmen för att äta italienskt på Olivias.

restaurang_tjuvholmen

Mina fina pojkar

Jag äter nästan alltid pizza när vi går ut och äter av någon konstig anledning. Jag har liksom aldrig varit sugen på något annat, men idag ville jag prova något nytt så då fick det bli en Pasta el pollo, och det gjorde jag rätt i för det var riktigt, riktigt gott!

pasta_el_pollo_restaurang_oliviasOlivias är ett av våra favoritställen, dom har god mat och supermysig inredning, plus att man alltid får maten väldigt fort vilket är ett måste för mig som är gravid och kan explodera om jag inte får mat snabbt när jag är hungrig.olivia_tjuvholmenDet är så mysigt att luncha ute tycker vi. Slippa laga maten själv och sen att kunna sitta och mysa på en restaurang, prata om allt och inget för en stund och bara mysa lite utanför hemmet. Love it!

Vi får se vad vi hittar på resten av dagen idag, men det blir nog inget speciellt märkvärdigt. Just nu känns det som att vi mest väntar på bättre väder, juni och 10 grader är liksom inte ok. Nu vill vi ha sol, 30 grader och poolparty! 😉

OSLOFRUS BETYG PÅ OLIVIAS TJUVHOLMEN

betyg_3

6 reaktioner på “Olivias, Tjuvholmen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *