Äntligen är den här!

Äääääntligen är den efterlängtade sommaren här! gravidklader_sommar..mer eller mindre! 😉 Det är i alla fall solsken och relativt varmt och det är då ta mig tusan sommar för mig!

tradgardsinspirationVi har varit ute hela dagen och lekt en massa. Filip älskar att springa på vårt nya gräs och en sak som han tycker är ännu roligare är när vi kastar upp han i luften.

naturbilder…och sen blir han alldeles snurrig och så skrattar vi alla så att vi nästan kissar ner oss. Hehe, det sistnämnda gäller nog framförallt mig och min lilla son ! 😉

utomhuslekar

Vilken härlig dag! Nu hoppas jag på flera sånna här underbara sommardagar framöver.

tips_pa_utomhuslekar

Vi har precis badat och gjort i ordning Filip för att lägga sig för natten och så tänkte vi att vi skulle äta en sen middag bara jag och min man idag. Ibland får man lyxa till det och byta ut familjemiddagarna mot lite mer lyxiga dejtkvällar, för sen när lillebror kommer till världen så kommer jag och min man få rätt så lite egentid kan jag tänka mig. Därför är det absolut bäst att passa på nu dagar som dessa! 😉

4 reaktioner på “Äntligen är den här!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *