Promenad på Tjuvholmen

Godmorgon på er!

Idag skiner äntligen solen!! Jippiiii! Nu hoppas jag verkligen att värmen kommer och att det blir sommar så att vi kan stanna hemma. Igår var vi nämligen så trötta på regnvädret att vi övervägde att åka iväg på en sista minuten resa. Men nu behöver vi inte det längre som tur är!

Jag satt precis och kollade igenom lite bilder och såg att jag missade att lägga upp från våran lilla promenad igår. Efter lunchen så gick vi runt lite på Tjuvholmen nämligen. Filip har blivit så stor nu att vagnen inte längre är särskilt poppis. Vem vill sitta när man kan gå liksom?tjuvholmen_osloFilip är så söt när han ska gå och hålla oss i handen. Man kan tro att det går långsamt, men han springer på rätt så fort faktiskt! 🙂

todo_i_osloLilla älsklingen. Det var pappa som klädde honom som en liten hiphopare. Hehe, så himla söt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag kan nog vara den stoltaste mamman i världen som har en sån charmig liten son.

Netflix_bingerFavoritmössan är denna, knallröda Netflixmössan och när det blåser ute och är lite småkyligt så vill han inte vara utan den en sekund!

aker_brygge_oslo

Igår var det rätt så kyligt så fort solen gick i moln, plus att det blåste iskalla vindar. Men nu idag är det, som sagt, betydligt mycket bättre väder. Det är egentligen konstigt att man blir så påverkad av det, men jag mår seriöst dåligt när det regnar och blir en helt annan person när det är sol!

Idag har vi bara lite ärenden som måste fixas, men förutom det så ska vi njuta av det härliga vädret, bada i poolen, grilla och bara ta vara på dagen. 🙂

4 reaktioner på “Promenad på Tjuvholmen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *