Minnen på väggen

Godmorgon!

Och jag som trodde att vi skulle få sommar, varje dag nu resten av året. Hehe, så fel man kunde ha för idag ösregnar det ju!

lashorna_inspirationSå då startar vi dagen med en kopp kaffe och läsning i gofåtöljen för att få lite inspiration till hemmet. Bakom mig på väggen kan ni se en påbörjan till ett litet collage, men det är inte färdigt utan vi kommer att sätta upp mer bilder och tavlor i olika storlekar innan vi är nöjda med resultatet.

horn_till_vagg_inspirationJust nu har vi hängt upp bilder som betyder väldigt mycket för oss, samt gipsfötterna som vi gjorde av Filips små fötter när han var 1 månad gammal. Bilden längst ner är på mig och M från vår första resa tillsammans i Egypten. Vi hade dejtat i 2 månader och var tokförälskade i varandra! M är så impulsiv och ville så gärna ta med mig på en resa, så plötsligt satt vi på flyget på väg till ett annat land för att spendera en romantisk vecka tillsammans i sol och värme. Jag kan ju erkänna att jag var lite nervös eftersom vi precis lärt känna varandra och denna veckan kunde liksom bära eller brista, men väl där så hade vi det helt underbart och den veckan kan vara en av dom mest romantiska i mitt liv. På stranden där så sa M till mig att han älskade mig för första gången och det glömmer jag aldrig..

Bilden högst upp till vänster är också från Egypten. Vi åkte ut på en båttur och fick uppleva något som inte många människor får under sin livstid. plötsligt när vi åkte i båten så började det hoppa upp delfiner på båda sidorna av båten. Han som körde, sa att han hade kört denna båten flera gånger om dagen i nästan hela sitt liv och han hade aldrig upplevt något liknande. Plötsligt var det som att hela havet kokade och närmare hundratalet delfiner simmade och hoppade jämte oss i båten – vilken cool upplevelse!

Bilden högst upp till höger är på Filip några dagar efter att vi kommit hem från BB. Självklart betyder alla bilder på Filip massor, men vi var tvungna att välja 1 och denna bild ger oss så starka känslor och minnen från starten på detta fantastiska föräldraliv.

myshorna_inspiration_till_hemmetMin kaffe är snart uppdrucken och mina pojkar ser rätt så hungriga ut så nu är det dags för frukost. Vi får se vad denna regniga dag har att bjuda på, men känner jag oss rätt så blir det en tur på stan för lite shopping, men det återstår att se 😉

7 reaktioner på “Minnen på väggen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *