Vaniljcupcakes

Eftersom det har regnat nästan hela dagen så var det väldigt lägligt att ställa sig i köket och laga något smaskigt och visst är det enkla ofta det godaste? Det tycker i alla fall jag så när jag blev lite sugen på att baka förut så bestämde jag mig för att göra helt vanliga vaniljcupcakes med vaniljfrosting.vaniljcupcakes_receptDom blev jättegoda och fluffiga och var superenkla att göra.

vaniljmuffins_recept

Recept: Sätt ugnen på 200 grader. Smällt 100g smör och ställ åt sidan. Vispa 2 ägg och 2dl socker. Häll i 3dl mjöl, 2tsk vaniljsocker, 2tsk bakpulver. Varva med 1 dl mjölk och det smälta smöret. Häll i 2/3 smet i muffinsformar. Ställ in i ugnen i 15 minuter.

Frostingen blandar jag på känn. Philladelphiaost med lite smör och florsocker.

vanilj_cupcakeSå enkelt, så gott!

8 reaktioner på “Vaniljcupcakes”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *