Bloggtips

Hej på er!

Bloggvärlden är en stor djungel för många, även för mig, så därför är det väldigt svårt att hitta bra bloggar som är roliga att följa. idag tänkte jag att jag skulle tipsa er om en bloggerska som har en superfin och väl uppdaterad blogg.

ann_sofie_sojka_bloggAnn-Sofie Sojka skriver om sitt liv som tränings & hälsoälskande småbarnsmamma & entreprenör. Hon bor lite utanför Malmö med sina tre fina pojkar. Det fina med Sojkas blogg är att den är personlig och äkta och hon skriver om livet som inte alltid är en dans på rosor. Hon drar sig inte från att skriva sanningen, så detta är verkligen en blogg med hjärta, själ & verklighet.

In och ta en titt på hennes blogg HÄR vet jag! 😉

Kramar S

2 reaktioner på “Bloggtips”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *