Gucci

Godmorgon!

Igår ösregnade det så då var vi, som ni redan vet, en heldag på ett shoppingcenter.

outfitSå glad blir jag när jag får shoppa! Haha 😉

gravid_outfit

Jag hade på mig: Skor – Gucci, mammakjol – Lindex, mammatshirt – HM, kaschmirponcho – inget märke, väska – Gucci

outfitPerfekta shoppingoutfiten – lagom varm, behaglig och stilren!

Ni kanske inte visste en sak om mig, men min mamma kallar mig för Gucci. Det är en liten lustig historia som jag bad henne berätta för mig flera gånger som barn och i det stora hela så önskade hon sig en Gucciklocka när hon skulle fylla år, men istället fick hon en liten Gucci som var betydligt mycket bättre än en klocka. 🙂 Så jag har alltid varit min mammas lilla Gucc <3 Kan vara därför jag själv har en stor kärlek för märket Gucci och det är både min och mammas favorit skulle jag tro.

7 reaktioner på “Gucci”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *