Boys, boys, boys

Nu har vi precis kommit hem från våra ärenden som vi skulle fixat. Det är skönt att få gjort så mycket på morgonen och nu har vi hela dagen framför oss här hemma i solen.rotting_utomhusmoblerMina sjukt coola pojkar. Tror Filip älskar att ha sin pappa hemma på pappaperm! 😉

solglasogon_till_barnFinner inga ord för hur glad jag är i mina pojkar! Dom är underbara och det är så fantastiskt att veta att vi snart får en pojke till i familjen. Det är en väldigt speciell känsla jag får i kroppen av att se på mina älsklingar och kärleken i min kropp räcker ibland inte ens till utan övergår i tårar av lycka. Kan vara att jag är överkänslig som gravid, men jag är så lycklig att gråta blir ända sättet som jag kan visa mina känslor på. <3

coola_pojkarI love my boys!! 🙂

3 reaktioner på “Boys, boys, boys”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *