Vinnaren är..

..Angelica Broman! Grattis till dig! Du är vinnaren av detta fina postercollage, samt den postern som du själv valde:

desenio_poster

Jag har mailat dig! Grattis igen! 😉

profilNu är vi rätt så trötta här hemma efter att ha varit ute i solen hela dagen. Vi har badat, ätit god mat och haft det superhärligt här hemma. Konstigt nog blir man nästan tröttare när man inte gör någonting alls.. Imorgon har vi massor som ska fixas och göras. Först ska vi till bilfirman och byta till sommardäck på elbilen (jag vet, vi är hopplösa som inte har bytt däck på bilen än!!) och efter det ska våra vänner, Erika, Gustav och Nicole, komma hit. Dom är så söta som kunde hjälpa oss att passa på Filip på kvällen för då ska vi nämligen på föräldramöte på dagis för första gången. En fullspäckad dag imorgon med andra ord!

Filip har precis lagt sig för att sova så nu ska vi lägga oss på soffan och kolla på den nya serien Sense8 som precis släppts på Netflix. Hoppas ni har en fin start på denna veckan allihopa! Kramar S

3 reaktioner på “Vinnaren är..”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *