Blå klänning

Äntligen tillåter vädret klänning och det känns verkligen skönt för en gravid liten tjej som mig. Visst kan gravidjeans vara okej, men jag måste säga att det bästa som finns är kläder som inte sitter åt. Nu för tiden känner jag mig väldigt stor, svullen och rund, så därför älskar jag att kunna slänga på mig en klänning för att känna mig bekväm och samtidigt lite fin.

mammaklader_outfit

Klänning – Gina Tricot, Cardigan – HM, Klocka – Guess, Skor – Gucci, Solglasögon – Prada, Belte – Prada

prada_belteDet lustiga med detta beltet är att när jag är smal så har jag det på höfterna på innersta hålet, men när jag är gravid så har jag det på näst-yttersta hålet i midjan. Man kan lugnt sagt säga att jag är större som gravid, just nu har jag gått upp 12,5kg.

gravid_outfitEn skön gravidoutfit med andra ord. Nu är jag klar för denna dagen också!

prada_solglasogon

Kram på er! 😉

5 reaktioner på “Blå klänning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *