Kan själv!

Godmorgon!

Alltid när vi äter här hemma så har Filip fått äta själv, med undantag när det kommer till gröt eftersom det har varit så kladdigt. Men nu har det hänt någonting och plötsligt vill han inte längre bli matad, så länge han inte får en egen sked och även äta själv.

nestle_grot_barn

Nu är han verkligen en stor pojke som kan allt själv!babybjorn_hakklappMin fina prins, så duktig! 🙂

Att sova hela nätterna här hemma har blivit en vana nu och i natt var inget undantag, 19-07.30 sov lilleman och det är så skönt att få sova oavbrutet hela nätter. Det är sånt som bara en småbarnsförälder kan förstå sig på, hur mycket det faktiskt uppskattas. 🙂

2 reaktioner på “Kan själv!”

  • Liisa Lindstrom skriver:

    Aw, så söt och klart man kan själv! 😀

  • Jessie skriver:

    Åååh så underbart det låter med ordentlig sömn! Jag är riktigt avundsjuk 😉 Vår lille är två och en halv månad och oregelbundna nätter och dåligt med sömn är vardag. Längtar tills han blir större så vi får sova mer, hehe 🙂

    OSLOFRU SVAR:
    Ja det är väldigt skönt, men det tog oss 1,5 år innan vi började få sova ordentligt, så håll ut 🙂 Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *