Alltid kul med oplanerat besök

Efter frukost idag så hörde Amanda och Malte av sig och ville komma och leka och självklart ville vi att dom skulle komma hit!

bamse_barnklader

Först lekte vi massa på gräset och sen blev det dags för lunch och då började M att grilla kycklingburgare medan pojkarna fortsatte att busa med varandra.

playdate

Filip och Malte är den perfekta kombon – Filip är inte så stor i maten, men det är Malte. Så då är det ju alldeles perfekt att den som är mindre hungrig kan mata den som är mer sugen! 😉 Hihi, dom är så bedårande söta tillsammans dom här två!Filip_och_MalteEfter maten så fikade vi med kaffe och bullar…

fika… och sen självklart så går det ju inte en hel dag utan att man badar i poolen! 😉

amanda_malte_poolDet var superkul att få lite oplanerat besök och timmarna idag har bara flugit förbi! Det är självklart lite extra kul eftersom våra pojkar är i samma ålder och vi båda väntar barn nu i Augusti-September. Ni kan ju bara gissa hur mycket gemensamt vi har att prata om. 🙂

Nu har vi precis lagt Filip och börjat fundera på om vi ska göra någon middag ikväll eller om det kanske bara blir lite snacks framför tvn. Vi har ju fastnat fullständigt för Netflixserien Sense8 som vi började se på häromdagen. Har ni inte sett den så måste ni se den! Kramkram S

1 reaktion på “Alltid kul med oplanerat besök”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *