Gravid v.29

Godmorgon!

Idag går vi in i graviditetsvecka 29!

gravid_vecka_for_veckaJag är så glad och nöjd med min graviditet. Det känns så fantastiskt att känna lilla bebisen i magen sparka dagarna i ända och att han är så livlig. Sen att Filip verkar förstå att det är någonting som händer med mammas mage är också en fantastiskt upplevelse och jag längtar så efter att få se hur Filip kommer reagera när lillebror kommer till världen.

gravid_v29Allting går egentligen fortfarande väldigt bra, förutom att jag börjar känna mig väldigt tung och det blir jobbigare och jobbigare för varje dag som går att böja mig ner, bära på saker eller gå längre sträckor. Men förutom det är jag go och glad! 😉

gravid_veckaIdag är det ännu en dag med strålande sol och fantastiskt sommarväder. Vi har varit ute och gått en långpromenad nu på morgonen för att köpa kaffe och sen nu när vi kom hem så har vi ätit frukost och myst lite på altanen. Nu ska Filip sova middag så då tänkte vi bada lite och bara njuta av att vara tillsammans jag och min fina man. Vi känner att vi måste passa på nu att ta vara på våran egentid tillsammans, för när vi blir 4 i familjen så kommer det antagligen alltid vara minst ett barn som är vaken och i fokus och då blir det mindre tid för mig och M själva. Självklart kommer det bli enormt mysigt att alltid ha barnen med oss i alla lägen, men ibland är det faktiskt väldigt underbart att bara vara vi två med <3

3 reaktioner på “Gravid v.29”

 • La Madre ♡ skriver:

  Fin mage, tiden går fort, nu är det verkligen en stor gravidmage som är menat på ett bra och fint sätt. Vet att många är så förbaskat känsliga att man säger något om magarna överhuvudtaget men va fasen, menar bara väl, haha. Stor kram.

  OSLOFRU SVAR:
  Hihi det är väl tur att magen är stor så lille bebisen kan växa där i 😉 Kram

 • Lina skriver:

  Vilka härliga bilder och va skönt att det känns så bra med graviditeten – det börjar närma sig nu 🙂 I vilken vecka föddes Filip?

  Kram

  OSLOFRU SVAR:
  Filip föddes på BF 😉 Exakt den dagen han var förväntad <3 Kramar

 • stinaserina skriver:

  Nemen åh så söta bilder 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *