Poolside

Vilken dag! Helt underbar som dom flesta faktiskt har varit den senaste tiden. Sommaren är här och då hittar man mig jämte poolen, antingen i eller vid poolkanten.

terassBästa platsen i världen, så skönt, så fridfullt, behagligt – helt enkelt underbart.

strandklader_gravid

Dock känns det nästan som att jag fått lite solsting idag, vilket känns rätt så jobbigt.. Jag har druckit alldeles för lite och varit ute i solen från morgon till kväll. Dumma mig som inte tänker på att få i mig tillräckligt med vätska dagar som dessa. Fördelen är väl att min man tar hand om mig lite extra och står för middagen idag. Hoppas på grillad lax och någon god sallad och känner jag min man rätt så får jag nog som jag vill 🙂

Kram på er!

3 reaktioner på “Poolside”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *