Så mycket kärlek

Godmorgon!

familjIdag vaknade vi efter en hel natts skön sömn och kunde starta dagen utvilade och glada med massa mys och kärlek i soffan. Jag älskar när Filip vaknar och är så go och glad och bara vill vara med oss och kramas och pussas. Han är så himla go!!

familjemys

Om bara en timma ska jag åka och hämta min bästa vän i hela vida världen på flygplatsen! Wiiihoo! Hon ska vara här till på onsdag så vi har massor med dagar att umgås och bara vara på. Det ska bli så sjukt kul! Det är hemskt egentligen att tänka på att vi bor så långt ifrån varandra och jag skulle göra vad som helst för att hon skulle bo granne med mig för resten av livet, men tyvärr så är det som det är och vi får helt enkelt göra det bästa av situationen när vi bor så långt ifrån varandra. Och sen när vi väl ses så har vi ju så himla kul tillsammans! 😀 Ååå nu längtar jag tills jag får krama min bästis på flygplatsen! Hihi.

Sen senare idag kommer även Ms bror och hans familj hit och stannar tills imorgon. Så vi har med andra ord fullt hus nu i helgen och visst är det underbart med vänner och familj på besök – så mycket kärlek! 😉

3 reaktioner på “Så mycket kärlek”

 • Johanna skriver:

  låter underbart, ni får ta tillvara på tiden.

 • Sofia skriver:

  Mysigt ❤️ Ha en fin dag!

  Kram

 • Maja skriver:

  Gud så söta bilder! Och som redan skrivits; ni får verkligen se till att ta vara på tiden, vet hur det är att ha nära och kära en bit bort men det blir så himla mycket mer värdefullt när man väl ses sen!

  Hoppas du får en fortsatt härlig vecka 🙂

  OSLOFRU SVAR:
  Jo vi har det fint tillsammans 🙂 Tack detsamma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *