En dag på västkanten

Efter frukost idag så gjorde vi oss i ordning och sa hejdå till mina pojkar och åkte in till Oslo för att spendera Elins sista dag på västkanten.

elin

Vi parkerade bilen och gick in i butik efter butik och kollade på kläder samtidigt som vi pratade om allt möjligt. Det kändes så skönt att bara gå omkring och vara vi två. Det kändes nästan som förr då vi alltid var med varandra 24/7 och när jag började inse att hon faktiskt inte bor här längre utan bara var här på besök så blev jag lite smått ledsen. Men så försökte jag att inte tänka på att hon skulle åka senare under dagen, utan istället njuta av stunden då jag faktiskt hade min bästa kompis hos mig.

Efter att vi shoppat lite grann så gick vi och åt lunch på ett supermysigt ställe på Bogstadveien.

lunchHär satt vi en bra stund och myste innan vi sen var tvungna att bege oss mot bilen.

Nu har Elin åkt till Sverige och jag är hemma hos M och Filip igen. Jag fick ett litet gravid-hormon-gråtanfall när jag kom innanför dörren helt utan någon förvarning. Helt säkert för att det blir så mycket känslor att lämna sin kära vän på busshållplatsen och veta att vi inte kommer ses på så länge igen..

Men nu har jag torkat tårarna, tvättat mig i ansiktet och plockat ihop lite mys inför ikväll. Vi ska snart lägga Filip och krypa upp i soffan och mysa, bara jag och min man. Vi har haft besök och så mycket planerat på dagarna i det sista så det ska faktiskt bli väldigt skönt och lite romantiskt att bara vara vi två ikväll. <3

1 reaktion på “En dag på västkanten”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *