Midsommarafton

Idag är det midsommarafton, men tyvärr ingen dag som firas här i Norge så därför har jag inte ens tänkt på det fören nu. Min älskade man ska på fest med jobbet så därför kommer vi inte att fira denna dagen tillsammans tyvärr, utan jag och Filip ska in till stan och träffa min bror och hans tjej istället. Det blir lite av ett projekt ikväll hur jag ska göra med Filip för han går alltid och lägger sig kl 19 och det ska han såklart få göra ikväll också. Men sen måste jag väcka honom senare på kvällen/natten när M vill bli hämtad. Så vi får se hur det kommer att gå att flytta över lillkillen till bilen, köra hem och sen lägga han i sin egen säng här hemma. Lite av ett projekt med andra ord, men det ska nog gå bra!

midsommar

Vi ska alldeles strax åka, men jag tänkte bara titta in här och önska er en Glad Midsommar allihopa! 

14 reaktioner på “Midsommarafton”

 • ISA skriver:

  fina paret! Hoppas du får en fin helg, trots avsaknad av firande a la Sverige 😉 kram

 • Christina skriver:

  Hoppas du får en fin kväll 🙂
  Jättefin bild på er 🙂

 • Åsa skriver:

  En jättego Modsommar till hela familjen ❤️

 • Prietha skriver:

  Hoppas det går bra!

 • Hanna skriver:

  Hoppas att det gick bra!

 • Cjsa skriver:

  åh så fin bild! 😀

 • ericaj87 skriver:

  Vad fin du/ni är 🙂

 • joherman89 skriver:

  Men hur kan din man mä att köra upp sin gravida fru och son efter läggdags för att bli hämtad från en fest? Jag hade satt ner foten direkt och sagt att antingen så tar du en taxi hem eller så får du vara nykter och köra själv! Jag hade aldrig ställt upp på det! Du är helt klart alldeles för snäll.

  OSLOFRU SVAR:
  Absolut inte. Min man har ett väldigt fint jobb med underbara kollegor och det är inte ofta det är tillställningar som dessa. Så när det väl är så tycker vi båda att det är en självklarhet att han ska få gå. Varken jag eller han går någonsin ut och är utan varandra, men kanske 1-2 ggr om året gör vi ett undantag. Sen var det Jag som insisterade på att få vara i stan och komma och hämta honom. (dessutom skulle taxi hem till oss gå på minst 2000kr..)
  Sen att det blev lite dumt med Filip var det ju ingen som kunde förutse.. Sånt som sker. Men nu löste ju sig allting till det bäst trots allt, så inget att grubbla över! 🙂

 • joherman89 skriver:

  Åh fy vilken dyr taxiresa! Ja men då förstår jag att ni ville lösa det på något annat vis, tur att du har din bror där så ni slapp åka en extra vända hemifrån.

  OSLOFRU SVAR: Ja det är väl den enda nackdelen med att inte bo i city 😛

 • Sara skriver:

  Kunde inte han ligga över hos din bror i stan och bli upphämtad av han, så hade du kunnat vara hemma med din son och inte behövt rucka på tider osv?!
  Läste inlägget du gjort om att han ville åka hem tidigare trots att han hade kul för att ni ”behövde han”..till vad söva sonen?!
  Hade han sovit i stan så hade han kunnat vara där längre med tanke på att de där tillställningarna inte hålls så ofta och att han går ut max 1-2 ggr per år, då hade både du och din son kommit till ro på hemmaplan 🙂

  OSLOFRU SVAR:
  Det verkar vara många som inte förstår sig på hur jag och min man väljer att leva vårt liv. Men jag och min man behöver varandra helt enkelt, vi vill inte vara utan varandra, inte ens för en natt. Så därför ville jag vara i stan och hämta honom efter festen och han ville även sova hemma. Det kanske inte var det mest optimala, men det fungerade helt ok till slut ändå. Men tack för din omtanke 🙂

 • IL skriver:

  Håller med dig Sara. Så mycket man inte fattar. Helt osjälvständigt beteende alltså!

 • IL skriver:

  Tycker ni inte det är lite sjukt att ni inte kan vara ifrån varandra någonsin? Låter väldigt onormalt och konstigt i mina öron? Har aldrig träffat ett par som inte uppskattar lite egentid eller som är så hysteriska som ni, känns som ni inte låter varandra ha ett eget liv eller leva lite? När din man för en gångs skull ska göra något utan dig så avbryts det för att du ska hämta honom tidigare fast man fattar verkligen inte varför? Känns som ni kontrollerar varandra, svartsjuka kanske?

  Att en gravid ska köra runt på natten med sin son som egentligen borde ligga och sova i lugn och ro hemma med sina rutiner, det är ju inte riktigt? Ska ni aldrig kunna hitta på saker utan varandra för resten av livet? Det låter väldigt märkligt.

  OSLOFRU SVAR:
  Vad kan jag säga, vi älskar varandra helt enkelt 🙂

 • Sara skriver:

  Jag förstår verkligen att när man väl bildat familj så kretsar mycket kring familjen/fästmannen, min tanke var mer att det hade ju kunnat lösas på annat sätt utan att behöva rucka på sovtider och för dig som gravid behöva hämta upp han sent, sen så kanske det ordnade sig till slut ja men med uppoffring från din mans sida..han fick gå tidigare ifrån en tillställning som han hade kul på och som inte hålls ofta!
  Man ska ta tillvara på en bra man men inte utnyttja och jag tycker de tkänns som att du utnyttjar hans goda sidor lite, egentid är sunt för varje par och att unna varandra det är också ett sätt att visa kärlek.
  Tror de flesta par älskar varandra trots att många förhållanden ser olika ut men att inte vara ifrån varandra ens över en natt låter lite kontigt tycker jag, men jag respekterar att alla är olika och funkar det för er så är det toppen 🙂

 • IL skriver:

  Fast jag älskar min man med men skulle aldrig drömma om att jaga hem honom från en fest på det sättet eller inte klara mig utan honom överhuvudtaget, det är ju enbart kontrollerande, svartsjukt och osjälvständigt beteende som blir lite obehagligt. Återigen, en gravid körandes mitt i natten med sin lilla son som borde ligga i sin säng och sova – det är ju insane! Hur länge tror du det kommer att vara kul att inte få ha ett eget liv? Det kanske handlar om att ni inte varit tillsammans så länge 🙂

  Att skylla ifrån sig och inte svara på något med att säga ”vi älskar varandra” är ju också rätt märkligt. Som sagt, de flesta par som har det bra älskar varandra men de låter också sina partners ha ett liv, något som din inte verkar få ha, alls.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *