Ny klocka

Hej på er alla och glad midsommar!

Jag var precis och hämtade ut en ny klocka på posten och jag måste säga att jag faktiskt är väldigt positivt överraskad över designen. Detta är verkligen den perfekta klockan nu i sommar och ett fint tillskott i min klocksamling.

klocka_Deevotion

Klockan är från Deevotion och dom har ett brett utbud av olika färger och varianter på klockor, men jag valde denna eftersom jag tycker att den är riktigt fräsch och fin nu i sommar när man blivit lite solbrun. Jag älskar kombinationen av blåa pärlor med brunt band, till den vita urtavlan med guldiga detaljer.

deevotion_klocka

Detta är inte bara en klocka, utan även ett fint smycke. Jag älskar den!

Deevotion

Tycker ni klockan var lika fin som mig? Då kan ni gå in på Deevotions hemsida HÄR och se på alla fina modeller, färger och varianter och kanske köpa dig en egen. Eller så kan ni hålla utkik här på bloggen för om inte allt för länge så kommer jag att lägga upp en tävling där ni har chans att vinna en alldeles egen klocka från Deevotion!! Wiihoo! 😀

 

2 reaktioner på “Ny klocka”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *