På ett toastat bröd

Idag har vi haft en riktig slappardag här hemma eftersom vi alla är rätt så sega efter gårdagen. Vi har varit ute hela dagen, men jag vet egentligen inte vad det är vi har fått gjort förutom att leka med Filip, sola, bada i poolen och ätit gott. Förutom det är det enda vettiga vi har fått fixat var att åka och storhandla mat och det blev minst sagt en stooorhandling kan jag lova! Typiskt att man alltid handlar massa onödigt när man är hungrig. Men i alla fall, nu ska vi sätta oss och äta något som är riktigt jäkla smarrigt nämligen mozzarella med tomat och basilika på toastat vitlöksbröd. Tänk att något så enkelt kan vara så otroligt gott! 😉Sen har vi såklart laddat upp med massa lösgodis för idag är det ju lördag och då får man unna sig lite extra gott framför en bra film. Eller hur? 😉

Hoppas ni har en fin helg allihopa! Kramar

2 reaktioner på “På ett toastat bröd”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *