Lucky Bird

Idag har vi varit en heldag inne i Oslo och haft superdupermysigt. Vi började med att träffas hemma hos Jakob och Johanna och sen gick vi ner till Mathallen för att luncha på Lucky Bird.

lucky_bird_restaurangDet var en riktigt cool restaurang med väldigt tydligt koncept. Man kunde välja bland spareribs, fried chicken eller chickenwings och sen fick man välja tillbehör som tex macandcheese, fried sweetpotato, mached potatos osv. Så det var helt klart amerikansk skräpmat men på ett fräscht och vällagat sett.

lucky_birdMaten var jättegod och när vi gick därifrån så var jag så mätt att jag nästan trodde att bebisen i magen skulle protestera åt den lilla platsen som blev över till honom där i. Men så tog vi en promenad och efter en stund sjönk maten och allt var frid och fröjd igen. Efter att vi varit i Oslo några timmar så åkte vi till Plantagen och köpte blommor och krukor. Jag har blivit lite inspirerad av min brors tjej som alltid har det så fint hemma med färgglada blommor i sitt hem. Så nu ska jag få ordning på mina gröna fingrar här hemma. Vi kom precis innanför dörren så nu ska jag vila lite grann. Det känns att jag är i slutet av graviditeten för en heldag på stan gör mig helt utmattad.

Hoppas ni har en fin söndag allihop 🙂

Betyg Lucky Bird 4/5

betyg_4

 

1 reaktion på “Lucky Bird”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *