Musslor på bryggan

Idag åkte vi in till Oslo för lite shopping och passade självklart på att samtidigt äta våran favoriträtt, Moule Frittes, på Aker brygge.

restaurang_aker_brygge_oslo

Det är alltid lika gott och vi är alltid lika nöjda när vi går därifrån. Kan starkt rekommendera DS Louise och deras musslor till alla som är i Oslo och letar efter något gott att äta. Vi hade verkligen tur med vädret för vi var lite osäkra när vi åkte in eftersom det stod att det skulle regna. Så vi hade förberett oss med paraply och regnskydd för en gångs skull. Vi brukar nämligen alltid glömma det annars. Men så satte vi oss på uteserveringen under parasollen, men så kom plötsligt solen fram, så då drog dom ner parasollen så att vi kunde njuta av det härliga vädret. Vi tänkte egentligen gå efter vi ätit upp, men det var så skönt där så vi beställde in lite iskaffe och satt kvar en stund medan Filip ändå sov i vagnen.

Todo_OsloÄnnu en finfin dag i Oslo med andra ord ! 🙂

TOTALT BETYG PÅ DS LOUISE AKER BRYGGE:

betyg_4

2 reaktioner på “Musslor på bryggan”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *