Italiensk glass på Tjuvholmen

Hello!pappa_och_son

Om ni åker till Oslo någongång och promenerar på Aker Brygge så bara måste ni köpa den italienska glassen längst ut på Tjuvholmen.

italiensk_glass

Vi gick dit igår efter lunch och det var inte bara jag och min man som diggade smakerna på både glass och sorbét, utan Filip var helt galen i dom båda också!

hallonsorbét

Filips favorit var helt klart den smakrika hallonsorbén!

glass_tjuvholmen_osloEfter vi ätit glass så gick vi vidare på Tjuvholmen och där finns det massor med kul att göra, speciellt om man är förtjust i vatten som våran lilla prins är.

tjuvholmen_osloDet finns massor med roliga små fontäner ute på bryggan och dom är det väldigt kul att springa igenom och svalka sig i när det är så varmt som det var igår!

tjuvholmen_osloÄlskar våra dagar tillsammans nu när M är pappaledig. Ibland önskar jag att vi alltid kunde vara lediga tillsammans och bara umgås varje sekund av varje dag som går för resten av livet. <3

2 reaktioner på “Italiensk glass på Tjuvholmen”

  • mammajennie skriver:

    Fick leta länge efter en tavla som passade både mej och tavlan;) klart att tavlan ska få hänga uppe på väggen. Vinner man något så fint och för första gången så ska den synas :-). Är så nöjd över den.

    Tack själv söta du. :). Så fina bilder du tar på mannen och sonen din. Fin familj är ni. :).

    Kramar i massor ♡

  • ISA skriver:

    gud vilken sommardag! och italiensk glass är ju den bästa <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *