Gravid v.31

Godmorgon!

Jag kan knappt tro att det är sant, men idag går vi in i graviditetsvecka 31. Helt otroligt, nu börjar jag faktiskt bli lite smått nervös över allt som komma skall.. Jag och min man pratade precis om att förlossningen faktiskt närmar sig och om inte allt för länge nu så är vi fyra i vår familj. Än så länge har vi inte direkt förberett någonting utan vi tänkte ta det lite som det kommer denna gången eftersom vi faktiskt redan har allting sen innan, så som ställbord, kläder, diverse salvor osv osv osv. Men nu när det inte är så långt kvar tills lillebror kommer så börjar vi fundera på om det kanske hade varit kul att köpa lite nytt till honom. I alla fall en ny första body, rena lakan till hans lilla vagga, en egen snuttefilt och lite annat som blir hans egna.

gravid_v_31Filip växer i takt med magen och han börjar förstå att det är något alldeles speciellt där i. Han vill ofta klappa, pussa och leka med magen och vi försöker förklara för honom att lillebror är där i. Dock tror jag inte riktigt att han förstår såklart, men vi vill ändå prata med honom och försöka förbereda honom så gott det går. Det blir spännande att se sen hur han kommer reagera när mammas mage försvinner och en bebis kommer. 🙂

gravid_syskon

4 reaktioner på “Gravid v.31”

 • ISA skriver:

  aargh tiden bara rinner ju iväg! <3

  OSLOFRU SVAR:
  Hihi jag vet!! 🙂 går helt galet fort!

 • mammajennie skriver:

  Jag blir så avundsjuk. Vill med ha en till liten bebis.det är så mysigt med en lite än Hihi. 🙂 kram

 • ida skriver:

  men å så kul… Snart är det dags, blir ju nervös själv ju 😀
  Egentligen så vill jag ju ha en till. men ändå inte, eftersom första tiden för oss för var jobbig 🙁 kram

 • Är några veckor före dig i graviditeten (med första barnet) och jag är precis tvärtom! Ingen förlossning nära här inte, vi har fortfarande goooott om tid till allt, det löser sig senare. Kommer antagliigen sluta med fullskalig panik i vecka 39 🙂

  OSLOFRU SVAR:
  Hihi, tror du har en sund inställning – det löser sig faktiskt alltid oavsett! 😉 Lycka till med allt och kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *