Regnbågen

Godkväll!

Det är väl inte så konstigt egentligen att en regnbåge dyker upp på himmelen när vi har ostabilt väder som vi har just nu. Regn blandat med skinande sol dag ut och dag in. Men en sån här klar regnbåge var det väldigt länge sen jag såg nu så jag var ju bara tvungen att försöka fota den.

regnbageDock ser man inte på bild hur vacker den faktiskt är i verkligheten. Ni kanske tycker jag är tokig, men jag är faktiskt rätt så fascinerad av hur vackert det är, så färgrik och så fin liten båge som bara dyker upp på en sida och tar slut i en annan. Häftigt minst sagt!

regnbagenFilip har precis somnat så nu ska vi äta laxpasta och mysa! Hoppas ni har haft en fin torsdag allihop och är klara för helgen som kommer redan imorgon! Wiihoo 🙂 Kramkram

2 reaktioner på “Regnbågen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *