Sandlådan

På förmiddagen idag så har vi varit ute och lekt på lekplatsen utanför vårt hus. Dom har inte riktigt fått gjort klart hela området här än, men vem behöver mer än en sandlåda att leka i? sandladaVi tog med lite leksaker hemifrån och satte oss i sanden..

leksaker_till_sandladan..och här satt vi läääänge. Filip älskar att leka med sanden och om jag ska vara ärlig så tyckte även jag och M att det var rätt så kul att bygga sandslott och leka med grävmaskinerna. 😉

Nu har vi precis slängt i oss lite lunch och ska snart åka iväg och kolla på ett shoppingcenter i närheten. Filip behöver sandaler nu till sommaren för vi har märkt att det blir lite för varmt med vanliga skor och när han springer barfota så har han fått fliser i fötterna ett flertal gånger när han sprungit på terassen och det är ju inte så skönt. Så därför vill vi hitta några sköna sandaler som han kan ha när vi är ute. Sen är det ju sommar-rea så vem vet, kanske vi lyckas fynda lite i samma sväng? 😉

3 reaktioner på “Sandlådan”

 • Victoria Estelle skriver:

  Ser väldigt mysigt ut 🙂 Vill bara passa på att säga hur mycket jag ser upp till dig! Tycker du är grym och jag inspireras av dig massor. Och att du väntar ditt andra barn är himla fint tycker jag. Jag är med 26 år och går i sådana tankar. Vet knappt själv vad jag ville säga med allt detta nu haha men du är himla bra och fortsätt med det du gör. Jag är säkert på att det är fler än mig som du inspirerar <3 Ha en fin dag <33 Kram Vickan

  OSLOFRU SVAR:
  Tack underbara du! Nu blev jag så rörd av dina fina ord att jag nästan fällde en glädjetår. Så otroligt gulligt av dig. Tack så jättemycket! Massor med kramar <3

 • jennie skriver:

  Gud vilka fina kort du tar alltså. =) läste föregående kommentar och jag blir verkligen inspirerad på allt det du gör. du verkar vara en sådan underbar människa och god hjärtat. =)
  Kram

 • evelinanorbeg skriver:

  Så söta barn!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *