Bekväm

Godmorgon!

Ju längre in i graviditeten jag kommer, ju mer viktigt blir det för mig att vara bekväm. Jag försöker ta vara på mig själv och gör ofta små saker som att fixa naglarna, lägger inpackning i håret, peelar kroppen, lägger ansiktsmask osv för att känna att jag tar vara på mig själv. Jag njuter av små stunder så som att ta ett lite längre bad på kvällen, tar en extra bit kaka på eftermiddagsfikan eller bara sitter en stund för mig själv och njuter av min morgonkaffe. Jag tror helt enkelt att detta behov av att ta hand om mig själv lite extra är ett sätt för mig att förbereda mig inför födseln på. Om jag mår bra och är bekväm så tror jag att förlossningen kommer att gå bra på något sätt.

morgonrock_lindexSnart är vi ju dessutom fyra i familjen och om jag minns rätt hur det var med en liten bebis så är det inte mycket egentid mellan amningarna och den eventuella tiden jag får över kommer jag att vilja spendera med mina andra pojkar. Så dom här sista veckorna inför förlossningen tror jag det är viktigt att vara lite ego helt enkelt och jag är därför lite extra glad och tacksam över allt M gör för mig nu. Små gester som att han ger mig en massage och passar upp lite mer än vanligt sätter jag megastort pris på just nu. <3

Juni forts10Idag är det fredag och det innebär helg. För oss är det fredag varje dag eftersom vi alltid är lediga, men trots det känns det faktiskt lite extra kul när det väl är helg.

Nu ska jag lägga ifrån mig datorn och fortsätta sippa på min goa kaffe och se på när Filip leker med sin favorit-grävmaskin. Små stunder som dessa som gör livet så underbart. Kram på er!

2 reaktioner på “Bekväm”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *