Lille Asia

Hej på er!

Efter frukosten idag så satt vi hela familjen och såg rätt så eniga på varandra – vi tar en tur in till stan idag och lunchar! Hehe, känns som att det blivit en utav våra favoritsysselsättningar om vi inte har något att göra en dag. Så vi hoppade i bilen och åkte till Majorstuen, parkerade bilen och tog en promenad i det fina vädret och gjorde ett och annat stopp i några butiker. Efter en stund blev Filip trött och somnade i vagnen så då passade vi på att gå till Lille Asia för att äta lunch.

lille_asia_osloDom hade en riktigt god lunchbuffé som min man tyckte var riktigt god, så god att han faktiskt sa ett flertal gånger att detta var den godaste buffén han någonsin ätit. Hehe.

Lille_Asia_MajorstuenBåde jag och M är riktigt förtjusta i asiatisk mat, så en buffé full av kalla och varma rätter, allt från sushi till wok, passade ju oss alldeles perfekt. Sen att man får äta så mycket man bara orkar är ju också ett plus när man är två små matvrak som vi! 😉

deevotion_klockaGillar ni klockan jag har på bilden förresten? Ni kan just nu vinna en alldeles egen i tävlingen som pågår just nu på min blogg! KLICKA HÄR för att komma till tävlingen!

Vi kom precis hem igen, men här tänkte vi inte stanna länge för vi har lite ärenden till posten och matbutiken så nu tänkte vi ta ännu en promenad. Hörs lite senare igen, kramar

3 reaktioner på “Lille Asia”

 • jennie skriver:

  Jag blir så glad när jag går in i din blogg och läser allt roligt ni gör. :-). Hoppas du har haft en bra dag. 🙂 kram

 • Madde skriver:

  Det såg verkligen jättegott ut. Gillar mest lite enklare mat så det passar mig perfekt 🙂

 • Maria skriver:

  Hur mycket brukar ni få rabbat när ni gör reklam för alla olika restauranger hela tiden?

  OSLOFRU SVAR:
  Hej du, jag får inte ett öre rabatt 🙂 Vi älskar att gå ut och äta och jag skriver ärliga recensioner när jag tycker att någonting är bra eller dåligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *