Promenad

Nu är alla ärenden på post och butiker gjorda och vi är klara för en lugn kväll här hemma.todo_majorstuen_osloFilip älskar förresten sina nya sandaler som vi köpte till honom igår. Måste vara skönt att lufta lite på tårna 🙂

gravidkladerJag själv börjar dock känna i hela kroppen efter att jag har varit ute och gått en hel dag och idag har vi rört på oss lite för mycket tror jag. Nu får jag nog börja tänka på att jag är höggravid och sluta bära mina tunga väskor fullproppade med Filips saker (så som blöjor, whipes, mat, ombyte osv osv) och byta ut mina Gucci-ballerinas mot gympadojor! 😉

Det ska bli riktigt skönt att ta en dusch nu, byta om till pyjamas, ladda upp med massa godis och slänga sig på soffan framför en bra film. Go helg på er allihopa!

2 reaktioner på “Promenad”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *