Varmare nu

Godmorgon på er!

Det är betydligt mycket varmare ute nu och därför känns det rätt så skönt att sätta sig och dricka morgonkaffen i friska luften.

hagemoblerDet är något speciellt med frisk luft och jag älskar denna tiden på året när man kan vara så mycket ute. Egentligen borde verkligen vi flytta till ett varmare land där det är behaglig temperatur året runt. Vem vet, kanske när vi blir pensionärer. 🙂

utemobler_inspiration

Visst är det skönt att sitta själv och filosofera medan Filip springer runt, men det är inte så tokigt när han kommer springande och vill hoppa upp i knät och mysa. Finns nog inget bättre än att kramas med min son.

kram_familjIdag är det sista dagen för oss här hemma i Oslo för imorgon åker vi till Sverige. Allt är väldigt fint här hemma eftersom vi fick städat och fixat igår. Så idag ska vi bara ta dagen lite som det kommer och packa väskan sakta men säkert så att den är färdig ikväll så att vi kan åka tidigt imorgon bitti. Visst älskar jag mitt hem, men det ska bli väldigt kul att åka och hälsa på släkt och vänner och få lite miljöombyte. 🙂

3 reaktioner på “Varmare nu”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *