Spikön med gammelfarmor

Hej på er!

Vilken fin dag vi har haft idag. Först satt vi i bilen i några timmar vilket faktiskt var rätt så mysigt eftersom vi hade lite mackor med oss, en termos med kaffe och lekte lekar. Filip var go och glad hela vägen så det var inge problem alls och vi kunde köra hela vägen utan att stoppa. Väl framme så kom gammelfarmor ut och så tog vi en promenad i det fina vädret.

spikon_trollhattanVi gick en tur på Spikön så att Filip skulle somna i vagnen så att vi kunde äta lunch sen i lugn och ro.

spikon_trollhattanDet var jättevackert här och vi satte oss på en restaurang vid Göta Kanal och åt lunch. Superdupermysigt var det, men väldigt varmt, så när vi hade ätit upp så gick vi hem till Filips gammelfarmor för lite kaffe och fika.

gammelfarmorEfter alla dessa goda, hembakade kakorna så satt vi helt proppmätta och kollade på Filip som hade en liten mild sockerkick. Sen fick gammelfarmor mysa lite med sitt barnbarns barn innan det var dags för oss att åka vidare.

gammelfarmorDet var en jättemysig dag och nu har vi precis kommit fram till mina föräldrars hem. Så nu ska vi ut en snabbtur med båten innan det är läggdags för lillen och pizza till middag för oss.

Go kväll 😉

3 reaktioner på “Spikön med gammelfarmor”

 • Sandra Rogers skriver:

  Åh, men har ni familj i Trollhättan? Därifrån kommer jag 🙂 Skall dit i slutet på juli och hälsa på <3 Fint att bilresan har gått så smidigt. Hoppas resten av resan blir toppenbra också!

  OSLOFRU SVAR:
  Ja, min man har familj där! Måste säga att det är en väldigt fin stad 🙂 Tack så jättemycket fina du!

 • jennie skriver:

  Jo då det gick fint å jobba, lite för varmt om man säger så. :). Hur har du haft de ? 🙂 kram

 • anonym skriver:

  Då ni äter så otroligt ofta utan eran son(trots att han faktiskt är
  med er) får han ingen middag eller lunch då? Eller får han äta ensam för att ni planerar att äta en lunch eller middag ”i lugn och ro” var och varannan dag?
  Väldigt konstigt hur ni har de när ni träffar vänner och släktingar när han knappt verkar få äta mat med er :S

  OSLOFRU SVAR:
  Vi äter alltid med våran son. Det är få undantag då han ska sova när vi ska äta, vilket kan vara skönt det också eftersom man kan slappna av mer. Men för det mesta är han såklart alltid med när vi äter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *