Första semesterdagen

På sätt och vis så är alla dagar semesterdagar för vår familj nu för tiden, men eftersom vi är i ett nytt land så känns detta verkligen som en riktig semester. Igår var första dagen i Alingsås och den började med en promenad.

nolhagaparken_alingsåsSen gick vi förbi Nolhaga lekplats och var ju tvungna att stanna och leka lite grann..

Nolhaga_lekplats_AlingsåsKonstigt nog var vi alldeles själva där och tänkte först att det skulle vara jättekul att ha hela lekplatsen för oss själva. Men efter bara några minuter i den hettande solen så förstod vi varför det inte var någon där. Det var alldeles för varmt för att leka, så då gick vi vidare mot Playan för att bada istället.

Playan_AlingsåsVi satte oss i skuggan och bara njöt av dagen, åt lite lunch och tog det lugnt. Men efter en stund blev det väldigt varmt, även fast vi satt i skuggan, så då gick vi ner till sjön för att bada lite grann.

playan_alingsåsDet var lite kallt i starten, men så fort man vant sig så var det så himla kul att plaska omkring i strandkanten!

bada_playan_mjörn_alingsåsHär var vi hela dagen, ända tills eftermiddagen då vi åkte hem till min mormor och morfar på fika. Det var en riktig toppendag och nu ser vi fram emot vad denna dagen har att bjuda på! 🙂

1 reaktion på “Första semesterdagen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *