Bubbel i poolen

Godmorgon på er!

Idag kändes det minst sagt tomt att vakna upp utan min man vid min sida. Han åkte iväg tidigt på morgonen till Hardangervidda med sin pappa och bror för att fiska i några dagar. Jag är övertygad om att dom kommer få en helt fantastisk semester och det blir kul för dom att umgås bara grabbarna och göra det som dom verkligen stortrivs med att göra, nämligen fiska.

Jag känner mig inte hel utan min man, men det kan säkert vara nyttigt för oss att vara lite ifrån varandra och sakna varann. Men ni anar inte vad jag redan längtar tills han kommer tillbaka!

Igår ville vi i alla fall njuta sista tiden med varandra och lyxade till det med en flaska champagne i badet tillsammans med vår lilla älskling.

champagne_i_jacuzzinFilip väntade med spänning på vad som skulle ske med korken..

alkoholfri_champagne*Poff* så var den borta och den mosserande drycken kunde hällas upp i dom fina glasen.

richard_gullin_alkoholfri_champagneFilip fick smaka och tyckte att det pirrade till lite roligt på tungan och skrattade glatt efter varje klunk! Detta kan nog vara den godaste alkoholfria champagnen vi någonsin smakat.

familjHär i satt vi hela eftermiddagen och myste tillsammans. <3

Idag ska jag umgås med mina föräldrar och Filip hela dagen. Det var länge sen det bara var vi, så det ska bli mysigt. Vi kommer helt säkert gå och bada och leka i sanden på stranden. Just nu sitter vi ute och äter frukost på takterassen så dagen börjar i alla fall väldigt bra 🙂

2 reaktioner på “Bubbel i poolen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *