Fiskpaket

Måste tipsa om en supergod middagsrätt som vi åt idag, nämligen fiskpaket på grillen. Det blev riktigt, riktigt gott!

fiskpaketMan kan lägga i vad man önskar, men vi hade spinat, fänkål, paprika, cherrytomat, rödlök, lax, kolja och dill som vi toppat med lite olivolja, salt och peppar. När man har lagt i önskad mängd i folien så gör man ett litet portionsknyte av det och lägger på grillen och grillar på ca 200grader i 15 minuter. Det som är så bra med detta är att man kan göra personliga knyten med dom grönsakerna och fiskbitarna som man gillar bäst, så det är en perfekt rätt även för dom små.

Till detta hade vi smörslungad färskpotatis, sallad och en kall dillsås.

smorslungad_farskpotatisEn perfekt sommarrätt om ni frågar mig. Kan vara det godaste jag ätit på väldigt länge faktiskt. 🙂

fiskpaket_receptNu sitter vi mätta och belåtna och överväger om vi ska plocka fram efterrätten eller vänta en stund. Hur mätt man än är så lyckas man ju alltid ha en liten plats kvar i magen till något sött, eller hur? 😉

1 reaktion på “Fiskpaket”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *