Sommarfräsch

hangmattaVilken otroligt skön dag det är idag. Det är sådär lagom varmt med lite moln så att solen inte blir allt för stark. Mina föräldrar har lekt med Filip så jag har fått lite egentid och kunnat ligga och halvsova i hängmattan och gjort lite manikyr och pedikyr. Så nu känner jag mig riktigt sommarfin och fräsch!

manikyr_och_pedikyrDet är så jäkla härligt med en sån här hängmatta som mina föräldrar har och helt ärligt så hade jag nog kunnat tänka mig att sova här ute i natt. Tänk så skönt att gunga fram och tillbaka och andas frisk luft och sova under bar himmel, fullkomligt underbart!

hangmattaNu ska vi snart packa ihop en liten strandväska och gå ner till Playan här i Alingsås. Det är rätt så varmt så det kan vara skönt att svalka sig lite i sjön. Sen ikväll så kommer min bror och hans tjej hit också så då blir det fullt hus och supertrevligt! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *