Fina Mjörn

vaniljbullar_recept

På morgonen bakade jag och mamma bullar, gjorde i ordning lite mackor, plockade ihop lite frukt, dricka och kokade kaffe och la ner i en picknickkorg. Sen samlade vi ihop familjen och gick ner till båten.

motorbåt

Filip ville såklart sitta vid ratten medan vi väntade på att alla skulle hoppa i båten, men så fort vi började köra så kröp han ner i ruffen och somnade som en stock.

Vi körde ut en bit på fina Mjörn och stannade sen till mitt i det blå för att fika lite.

motorbåtDet var alldeles stilla på sjön och blåste i princip ingenting. Så efter att vi fikat klart så hoppade vi alla i för att svalka oss.

Mjörn_AlingsåsDet var lite kallt i början, men när man legat i en kort stund så var det faktiskt väldigt skönt! Jag låg i jättelänge för om det är någonting jag älskar så är det att bada. Speciellt nu när jag är gravid av någon anledning, jag känner mig liksom lätt på något sätt och magen känns inte så stor och klumpig i vattnet som den kan uppfattas som på land.

gravid_vecka_32

Det var jättefint väder när vi åkte ut, men plötsligt så började det bli molnigt och regna en skur, så då åkte vi hem igen. Men nu sitter vi här och solen skiner igen som aldrig förr!

Min mamma, Jakob och Johanna är ute och går med Filip och pappa sitter och läser så jag tänkte att jag skulle passa på att sova middag. Livet som gravid kan vara lite tungt ibland så en tupplur eller två på dagen skadar inte precis om man säger så. 😉

4 reaktioner på “Fina Mjörn”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *