Vacker vy

Godmorgon på er!

bryggaHär sitter vi och ser ut över den fina utsikten från takterassen hemma hos mina föräldrar. Det känns väldigt tomt utan min man här och jag tror nog Filip känner av att hans pappa är borta också. Men av någon anledning så inser man ofta ännu tydligare än någonsin hur mycket någon betyder för en när man inte för tillfället är tillsammans… Älskar är bara ett ord, men det som jag känner för min man är så oerhört mycket mer än så… därför känner jag mig inte riktigt som mig själv när jag är utan honom.

takterass

Idag är det åter igen toppenväder som ni kan se, så därför tänkte vi att vi skulle göra i ordning en picknick och åka ut med båten en sväng. Man får ju passa på att ta vara på det fina vädret så länge det varar! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *