Frisk fläkt

Godmorgon! 🙂

Vilken natt det var i natt.. Jag har kanske inte berättat det, men ända sen vi åkte hemifrån så har Filip sovit fruktansvärt dåligt på nätterna. Eller, snarare, han har väldigt svårt att få somnat på kvällarna. Vi försökte allt, men ändå ville han inte somna in fören ca midnatt varje natt.. I förrgår så kom vi på en relativt bra lösning och det var att gå med honom i vagnen tills han somnade och sen lägga över honom i sängen vilket fungerade väldigt bra både då och igår. Men eftersom det är så jädrans varmt så vaknade han i natt flera gånger av att han var kallsvettig.. Så jag fick inte lagt mig fören 1 och sen var jag uppe vid 3 och nu vaknade han vid 6.. Lite småjobbigt, men jag antar att det är en dålig kombination av värmen och att vi inte är hemma. Så det är väl bara att göra det bästa av situationen och hoppas att dom normala sovrutinerna går tillbaka till det vanliga när vi kommer hem igen efter semestern.

Tur i alla fall att vi köpte en fläkt som gör det någorlunda behagligt här i värmen.

fläktFilip tycker dessutom att den är väldigt rolig att leka med på morgonen när han vaknar. Känns ju såklart superskönt att få en frisk fläkt i ansiktet efter en svettig natt ! 😉

golvfläktDet är helt otroligt vad varmt det blivit helt plötsligt, så det är ju inte konstigt att det känns lite ovanligt att springa runt i 25-30 grader dygnet runt. Så här lever vi i blöja och bikini. 🙂

sommar_barnIdag är det lika hett som vanligt, men ingen sol. Så idag får vi se vad vi ska göra. Mina föräldrar jobbar, men min bror och hans tjej är här så vi får väl se vad dom hade tänkt och hitta på och så kanske vi hänger med dom. Möjligt det blir en tur till Göteborg kanske, eller bara en dag här i Alingsås. Vi får helt enkelt se vad denna dagen har att bjuda på 🙂

1 reaktion på “Frisk fläkt”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *