Min man

oslofru-273

Gud vad jag saknar dig nu min fina, underbara man. Vad skulle jag gjort utan dig? Det låter möjligen lite klyschigt, men mitt liv startade på riktigt när jag träffade dig. Det känns på något sätt som att mitt liv fram tills den dagen vi sågs för första gången bara var år som skulle forma mig till den perfekta personen till dig så att vi skulle passa varandra på bästa möjliga sätt. Att vi är menade för varandra är en självklarhet och vi har haft så många fina stunder tillsammans. Vi har växt ihop till en och nu har vi dessutom en underbar liten pojke tillsammans och snart en till som kommer göra våran familj fullständig.

Jag vaknar  upp varje dag och är så tacksam över att vi träffats, just då, den dagen vi gjorde det. Jag är så tacksam över att vi två är som vi är och det är ingen annan som behöver förstå eller som ens kan förstå hur vi har det tillsammans. Det är äkta kärlek helt enkelt.. det finns ingen annan logisk förklaring till mina känslor för dig. Jag älskar dig.

gant_skjortaJag längtar så innerligt tills vi ses imorgon igen… <3

 

4 reaktioner på “Min man”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *