Svenska jordgubbar

Godmorgon!

I natt var helt magiskt härlig! Det var ju betydligt mycket svalare ute, vilket gjorde det perfekt och behagligt att sova och Filip somnade kl 20 ungefär och sov hela natten ända till 08! Underbart.

Nu sitter vi och äter frukost med färska, svenska jordgubbar som jag plockat i mammas lilla plantering på terassen.

frukost_jordgubbarÄven fast det bara är min vanliga fil och müsli så blir det så himla mycket mer speciellt och gott bara man lägger på lite färska bär. Och sen måste jag säga att det är något speciellt med dom svenska jordgubbarna som man odlar själv. Dom är så söta och goda!

frukost_recept

Idag är jag dessutom lite extra lycklig för om några timmar får jag träffa min älskade man igen som kommer tillbaka från Hardangervidda! Ååååå så jag längtar efter att få krama och pussa på han!

profilbildNu ska jag göra i ordning mig och Filip och så ska vi ta en sväng till stan. Vi har lite ärenden att fixa och sen får vi se vad vi hittar på, men förhoppningsvis är vädret bra så då kan vi sola och bada resten av dagen.

Hörs lite senare! Kramar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *