Fångad fisk

Ni kan ju gissa vad vi åt till middag igår förresten! Självklart blev det den fisken M fångat i Hardangervidda som åkte upp på grillen. Kan vara en av dom godaste fiskrätterna jag ätit, färskare fisk kan man inte få tag i! 😉

egen_fangad_fiskOch efter maten så blev det jordgubbar, maräng, grädde och vaniljglass. En perfekt avslutning på en utsökt middag.

efterratt_recept_tips

Idag skulle det blixtra och regna, men det verkar som att vi har turen på vår sida för här skiner solen. Så vi tänkte gå ner och kolla på djuren i Nolhaga Djurpark om en liten stund. När vi var på Skansen tidigare i år och såg på djuren så tyckte Filip att det var jättekul och nu är han ju lite äldre så vi får se hur han reagerar denna gången. Ska bli kul att se!

1 reaktion på “Fångad fisk”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *