Halvvägs

Hej på er!

Bil

Nu har vi kört halvvägs ungefär och det har hittills gått väldigt bra.
Godis
Jag och M har ätit mängder med godis och lekt billekar medan Filip sov. Nu vaknade vår fina pojk precis så då hoppade jag bak i baksätet så att han inte skulle känna sig ensam.
Filip
Nu börjar vi alla bli lite trötta på att sitta still så vi ska snart stanna och sträcka lite på benen, storhandla och sen köra vidare.
Vi får verkligen hålla tummarna att resten av resan går lika bra som det gjort tills nu! 😉 Hej så länge!

2 reaktioner på “Halvvägs”

  • Emma Engström skriver:

    Så roligt att vara på väg! 😀

  • joherman89 skriver:

    Men varför har du fötterna på instrumentpanelen?!?! Smäller det så åker ju knäna bak och trycker in magen och då är det kört med bebisen ju!!! I ”bästa” fall så bryter du väl ”bara” benen men är det verkligen värt risken? Din man må vara en bra bilförare, men tänk på alla andra idioter i trafiken! Jag blir mörkrädd när jag ser sådant här.

    OSLOFRU SVAR:
    För din information så satte jag upp benen för att ta en bild till bloggen. Tro mig, det är inte bekvämt för mig att sitta så under en längre tid med min stora mage i vägen. Men oavsett, krockar vi i den hastigheten så dör vi nog alla oavsett om jag har benen uppe på instrumentpanelen eller inte..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *