Kalmar del 1

Godmorgon!

Nu är vi äntligen hemma igen och tillbaka i vår normala vardag igen. Även fast resan var lång igår så gick den ofattbart bra och vi var hemma redan vid sjutiden på kvällen och då badade vi och la Filip. Han somnade med en gång och sov hela natten. Jag och M lika så och vaknade utvilade och överlyckliga över att få vara hemma igen i vårt älskade drömhem.

Nu kommer bloggningen gå tillbaka till det normala igen, det lovar jag! Inga fler suddiga mobilbilder och dålig uppdatering.

Jag har ju en hel del fina bilder från Kalmar så jag tänkte att jag börjar med del 1 av andra dagen där.

kla_pa_barnVi började dagen med att klä på oss och gå ner till den superfräscha frukostbuffén på Kalmar Stadshotell. Som ni vet så älskar jag ju hotellfrukostar och brukar vara nöjd över det mesta, men här måste jag säga att det var över all förväntning och kan vara det hotellet med bästa utbudet jag ätit på länge.

hotellfrukost_kalmar_stadshotell

Filip var superförtjust i apelsinjuicen och drack flera glas på rad.

Efter frukosten så gick vi en sväng på stan och sen somnade Filip i vagnen och då köpte jag och M lite bullar och gick mot Kalmar Slott.

kalmar_slott

Det var så mysigt i den parken framför slottet med alla blommor..

kalmar_slott_park

.. Så vi bestämde oss för att slå oss ner på en filt och ha picknick med bullarna och dom svenska jordgubbarna som vi köpt på vägen.

picknickVi kunde dock inte sitta där så länge för efter en stund kom alla stadens fåglar och ville smaka på våra bullar. Skator och måsar var inte så roliga, men söta små fåglar som denna lilla sparven kunde gärna få smaka. 🙂

sparvEfter att vi gått därifrån så gick jag och la mig på hotellet för att sova en timma, medan Filip och M gick till lekparken och lekte. Att vara höggravid och gå runt en hel dag på stan tar på krafterna och eftersom vi skulle på middag på kvällen så ville jag gärna vara utvilad.

Mer om det berättar jag lite senare! Nu ska vi äta frukost här hemma och njuta av tystnaden på terassen. Kramkram

2 reaktioner på “Kalmar del 1”

  • Madde skriver:

    Trevligt att få följa er lilla semestertripp, ”Dåliga” mobilkamerabilder” har allt sin charm det också, även om jag är som dig och föredrar systemkameran. Däremot gör det bloggen levande då man kan blanda ibland. 🙂

  • JUNITJEJ skriver:

    Älskade Kalmar! Där bodde jag under studenttiden!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *