Äntligen hemma

Uttrycket ”Borta bra men hemma bäst” kunde inte stämma bättre denna gången. Det har varit jättekul att få lite miljöombyte och träffa alla underbara släktingar och vänner. Men att få vara hemma igen slår allting och det finns inget bättre än att sova i sin egen säng, vakna upp och dra bort gardinerna och se ut över vår fina natur, gå ner till sitt eget kök och sätta på kaffe och göra i ordning frukost och sen ta dagen som den kommer. Ingen stress, inga måsten, bara frihet.

gravidbikini

Det har varit fint väder och då kommer det nästan som en självklarhet för mig att slänga mig i en solstol och njuta av friheten och möjligheten att slappna av och vila. Dom sista dagarna har tagit på min stackars gravidkropp och jag känner mig nu tyngre än någonsin och har dessutom fått foglossningen från helvetet. Så att vila nu kommer mer eller mindre som ett måste. Jag är inte lika pigg och alärt längre och måste lyssna på kroppen när den vill ta det lugnt. Därför passade det mig alldeles utmärkt att solen sken och att solstolen var ledig för mig idag! 😉

mys_med_mageSen är det såklart helt underbart att Filip kommer och kramar mig och magen med jämna mellanrum och ser till att vi har det bra. Finns ingen goare pojke än min fantastiskt fina son!

4 reaktioner på “Äntligen hemma”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *