Fyra generationer

Godmorgon!

Vilken härlig natt, med sovmorgon dessutom till kl 9.00! Det är inte varje dag idet inte. Känns helt underbart att vara hemma och allt är som vanligt igen. Det tog inte lång tid för Filip att förstå att han var hemma och bli bekväm och komma tillbaka till rutiner igen.

Vi försökte förresten få till en bild på min farmor, pappa, jag och Filip – alltså fyra generationer, när vi var i Småland.

nybro_familjebild

Dock var det inte det lättaste eftersom Filip inte hade någon större lust att ställa upp på att posa inför kameran.

fyra_generationerEller rättare sagt så var det inte lätt att lyckas få till det så att alla fyra blev bra på bild samtidigt, men vi gjorde vårat bästa och så här blev bilderna. 🙂

fyra_generationerMin, fina, underbara farmor. Det var så mysigt att få träffas lite igen. Eftersom vi bor så långt ifrån varandra så är det väldigt sällan vi träffas, men dom stunderna som vi väl gör det så tycker jag det är så kul. Hon är så pigg och glad och jag är så stolt över att få vara hennes barnbarn. Filip älskar henne också och det är ju bara för underbart att se!

filip_farmor_pappa_jagFyra generationer, min fina familj med massor av kärlek <3

Idag skiner solen och vi har precis kommit upp. Filip sitter i mitt knä nu när jag bloggar och M fixar i ordning kaffe och frukost. Vi har ingenting planerat idag, så vi får helt enkelt se vad vi hittar på.

Hoppas ni får en fin tisdag allesamman och njuter av sommaren, kramar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *