Mer lek

Filip blir bara mer och mer lekfull och får bara mer och mer energi för varje dag som går. Man märker på honom att han förstår så mycket mer och det är lättare och lättare att kommunicera med honom. Någonting som vi har märkt är att han måste få använda av all sin energi för annars kan han bli lite irriterad och arg. Så därför är det viktigt med massa lek under dagarna och då är det ju supertur att vi har nära till lekplatsen.

lekplatsHan springer runt och utforskar som en liten galning och tycker att allt på lekplatsen är superkul! Sen är det ju en rätt så stor fördel att han har en pappa som orkar att hålla igång på samma nivå som honom själv. 🙂

rutschkana

Lekhus, rutschkana, gunga, you name it – Filip älskar allt på lekplatsen och skulle kunna springa runt här i timmar om han fick!

gungaDet är så kul att se hur han springer runt och skrattar högt och det är ju underbart att han har så mycket energi som han har! Nu längtar jag verkligen till lillebror kommer så att jag får min kropp tillbaka och förhoppningsvis också får mer energi över så att jag orkar hålla igång på samma nivå som mina pojkar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *