Brunett

Äntligen känner jag mig som mig själv igen! Igår bestämde jag mig för att färga bort mina orangea och gula toner i håret och bli brunett.

Så här såg det ut precis innan jag färgade:

solblekt_harJag köper alltid mina hårfärger hos frisören här i Norge. Då vet jag att det inte skadar lika mycket och jag är alltid säker på att resultatet blir precis så som jag vill. Färgerna kostar 210 kr styck och har man längre hår än till axlarna så rekommenderar jag att köpa två.

Wella_harfargJag brukar färga håret i 6/0, men igår kände jag för att vara lite modig och färga snäppet mörkare..

farga_haret_hemma_tipsJag fixar det mesta själv, men M hjälper mig att hälla i färg i bakhuvudet där jag inte ser och sen hjälper han mig även att ta bort färg från ryggen och i nacken där det har skvätt så att jag inte ska bli fläckig på huden. 🙂

Och så här blev resultatet:

chokladbrun_harfargEn mörk, chokladbrun hårfärg. Jag är supernöjd! Nu känns mitt hår fräscht och fint igen och nu har jag ännu en gång fått det bevisat för mig att jag färgar håret minst lika bra (om inte bättre!) som frisörerna. Så från och med nu är klippning det ända jag kommer göra hos en frisör, färgningen sköter jag själv 😉

8 reaktioner på “Brunett”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *