Söndagsmorgon

Godmorgon!

Visst är just söndagsmorgnar lite speciella av någon anledning? Det är alltid så mysigt att vakna upp på en söndag och varför vet jag egentligen inte eftersom alla dagar är lika för oss nu när hela familjen alltid är hemma. Men söndag kommer alltid vara lite speciell, säkert för att vi fortfarande ser söndagen som en helig dag här i Norge. Allting har stängt och man ska helst inte arbeta med hus och hem eller någonting annat heller för den delen, utan bara vara hemma och vila. Visst finns det vissa undantag, men ni fattar poängen. 😉

frukostVi har precis ätit frukost här hemma och det har blivit lite av en grej att Filip vill sitta i pappas knä och äta exakt samma som han gör. Dom är så söta tillsammans!

gucci_doftljus

Sen har vi tänt upp hela vardagsrummet med väldoftande ljus, så här hemma är det lite extra mysigt denna morgonen. Vi har nämligen varit uppe sen ca 5 så dagen började väldigt tidigt här hemma och då är det bäst att göra det bästa av situationen och mysa till det ordentligt så att man inte blir alldeles tokig av att man gått upp så tidigt.

morgonOm en liten stund tänkte vi gå en morgonpromenad till lekparken och sen lite senare kanske ni får se hur min nya hårfärg blev! Är supernöjd ! 😀

1 reaktion på “Söndagsmorgon”

 • ullie skriver:

  ja inte alltid kul eller mysigt att vakna me små kottar kl 5 😀

  Ljuset ser ut att dofta gott :d

  ha en fin start på veckan

  ullie

  OSLOFRU SVAR:
  Nä det kan vara lite slitsamt ibland, men det är bara tt göra det bästa av situationen helt enkelt 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *